Monthly Favorites: TV Series



Здравейте!

Както вече споменах този месец ми мина повече в четене на книги, следователно не съм започвала нови сериали, затова в този пост ще ви напиша по няколко думи за Riverdale и The Walking Dead , чиито нови сезони започнаха през Октомври.

Riverdale - Ривърдейл
Година: 2017 -
Сезони: 2
Жанр: Криминален, Драма, Мистерия
Оценка в IMDB: 7,8/10
Сигурно повечето от вас са чували за Ривърдейл. Сигурно го гледате, а може и да сте чели и комиксите. Когато тръгна да излиза направи голям фурор и имаше голям отзвук. Историята разказва за едноименното градче, където смъртта на едно момче поставя началото на поредица от събития. Най-големият въпрос е дали смъртта на Джейсън Блосъм е инцидент или убийство. Сериалът е съпътстван от голяма доза мистерия, което го прави супер интересен и те кара да гледаш серия след серия well с две думи да си го binge watch-неш. В ролята на наш разказвач влиза прекрасния Кол Спраус, а като цяло самия каст е супер готин и няма как да не ти станат симпатични от самото начало.

The Walking Dead - Живите Мъртви
Година: 2010 -
Сезони: 8
Жанр: Драма, Хорър, Трилър
Оценка в IMDB: 8,5/10
В началото на тази година както знаете студа беше ужааасен, училищата затворени, ваканциите удължени и си стояхме вкъщи ( моя милост не си подаваше носа навън в този студ ). Тогава вкъщи се чудехме с кой сериал да си уплътним времето и така мама предложи Живите мъртви, които избягвахме умело няколко години. В крайна сметка го изгледахме доста бързо, буквално по цял ден зяпахме зомбита ( как и ние не се превърнахме в такива, не знам ), хареса ни, превързахме се към каста и не чакахме много, за да излез новия сезон. Нека да кажа за тези от вас, които не знаят, все пак за какво се разказва. Става въпрос за това как хората на Земята са заразени с нещо, което когато умрат ги превръща в ходещи мъртъвци, които можеш да убиеш само като ги уцелиш в главата. И общо взето през всичките 8 сезона до сега проследяваме живота на една група хора, в която през сезоните се появяваха нови лица, а други умираха. Сериалът е интересен, малко ти идва в повече на моменти и с времето свикваш на всякакви гнусотии. Трудно е да го гледам сега, когато има само по една серия на седмица, обърквам се, а и в последните 2 сезона нещо интереса ми се поизгуби, но продължавам да си го следя 😂.

Това е от мен и моите сериали през Октомври. Надявам се рубриката ви е интересна, а в неделя знаете какво да очаквате - книгите!

0 Comentarios