Monthly Favorites: MusicЗдравейте!

Последните седмици от месеците май ще се превърнат в невероятно приятни моменти, защото споделям тук с вас любими за мен неща. Пишейки този пост съм си пуснала песните, които ще ви предложа днес и си умирам от кеф. Нека започваме и видим какво не спрях да слушам през Октомври...


Bon Jovi - Bed Of Roses
Обичам от време на време да слушам малко по-стари парчета. За тази песен се сетих наскоро след като ми беше зададен въпроса "Коя ми е любимата песен на Bon Jovi?". Обожавам я, прекрасна е...
"Tonight I won't be alone / But you know that don't mean I'm not lonely / I've got nothing to prove / For it's you that I'd die to defend"

Bon Jovi - Living In Sin
Уникално сладурска и тооолкова приятна песен. Не мога да спра да я слушам. Буквално съм влюбена.
"So baby, can you tell me just where we fit in / I call it love they call it living in sin / Is it you and me or just this world we live in / I say we're living on love they say we're living in sin"

Ed Sheeran - Perfect
Този човек може ли да направи някоя песен и тя да не е прекрасна и аз да не се влюбя в нея? От момента в който съм го чула и видяла съм го харесала. Невероятен изпълнител. И слушайки тази невероятна балада просто си представям как бих си я пуснала на сватбата...страхотна е!
"Baby, I'm dancing in the dark with you between my arms / Barefoot on the grass, listening to our favorite song"

Dean Lewis - Waves
Това е една прекрасна песен, която слушам от почти цяла година. Попаднах на нея съвсем случайно, ровейки се в ютуб, но в момента в който я чух и се влюбих. Толкова е peaceful  и с тази китара....Версията, която ви оставям тук е тази, която слушам този месец. Акустичната версия с китарата. Звучи просто божествено...
"There is a swelling storm / And I'm caught up in the middle of it all"

Jarred James - Do You Remember
Много яка песен. Дори съм си я сложила за аларма. Бях я забравила, но сестра ми беше така добра да ми я припомни през лятото и от тогава не съм спряла да я слушам, а май я чух за първи път от една реклама.
"Nobody knows what we know about it / No one needs to know"

Jason Derulo - If I'm Lucky
Много приятна и зарибяваща песничка, буквално вече два месеца ( май ) не мога да спра да я слушам. Чуя ли я и започвам да си танцувам!
"'Cause things didn't work out in this life, but someday"

Алекс и Влади ft. Young BB Young - Имаме цялото време
Няма как да пропусна да вметна и една бг песничка. Тези две мацета са страшни. Едно на ръка, че са хубави ами и правят супер яките парчета. Буквално няма една песен, която да са пуснали и аз да я нямам в телефона и да не я слушам постоянно. Така е и с тази от момента в който е излязла.
"Искаш това, което и аз, имаме цялото време"
Искаш това, което и аз, имаме цялото време

Още на: https://textove.com/aleks-vladi-young-bb-young-imame-tsyaloto-vreme-tekst
Благодариние на textove.com
Искаш това, което и аз, имаме цялото време

Още на: https://textove.com/aleks-vladi-young-bb-young-imame-tsyaloto-vreme-tekst
Благодариние на textove.com
Искаш това, което и аз, имаме цялото време

Още на: https://textove.com/aleks-vladi-young-bb-young-imame-tsyaloto-vreme-tekst
Благодариние на textove.com


Коментари

Популярни публикации