Какво прочетох през Април

Здравейте!

Отново дойде момента за равносметката за изминалия месец и плана за новия, НО от днес нататък моя милост официално се отказва да пише тук TBR списъче, което 99% от времето не изпълнявах. Така че ще виждате само книгите, които съм прочела през съответния месец, както и по няколко изречения за всяка от тях.

Е, да започваме:



1. "Milk and Honey" - Rupi Kaur
Мноого ми хареса. От известно време съм си влюбена в поезията и тази книжка определено завладя сърцето ми. Освен изпълнена с важни теми, в нея имаше и илюстрации, което ми хареса също много. Препоръчвам я, ако има още някой, който не я е чел, тъй като от момента в който излезе нашумя много. 
P.S. Трябва да си я купя да си я имам.😄
Оценка в Goodreads: 5/5



2. "History is all you left me" - Adam Silvera
Това е спонтанното четиво на месеца. Мярнах я случайно в Goodreads и ми хареса анотацията, изтеглих си я и я прочетох, и ревах, и ми хареса, и беше хубава....Не знам защо не написах ревю, но може и да напиша. (Април месец не беше много продуктивен за блога 😐)
Оценка в Goodreads: 4.5/5



3. "13 причини защо" - Джей Ашър
Реших да я прочета, защото както повечето от вас може би знаят за сериала, който излезе преди около месец. Прочетох я, изгледах екранизацията и цялото изживяване беше хубаво и ми хареса. Историята е интересна, а сериала е добре направен. Откакто го изгледах, два поста свързани с книгата/сериала ми се въртяха в главата и единия все още ми е в Чернови, така че може да очаквате нещо в близките дни. 
Оценка в Goodreads: 4.5/5


4. "Аз още броя дните" - Георги Бърдаров
Невероятна, брутално истинска, тази книга ме остави без думи. Наистина не знам какво да кажа за нея. Нещата разказани в нея са важни и се надявам повече хора да я прочетат, аз се радвам че го направих макар и след дълго отлагане и мъдрене дали да я чета или не, но все пак си бях поставила за цел да чета повече от български автори, така че...

Радвам се от числото на прочетените книги. Не са нито много, нито малко. Надявам се този месец да продължавам в същия дух и да съм малко по-продуктивна тук в блога.
Оценка в Goodreads: 5/5




И сега едно музикално поздравче 💗.


2 Comentarios

  1. Започнах "History is all you left me" преди време, но не съм я довършила все още. Хареса ми началото и начинът, по който е написана. Спрях я, защото нямах много свободно време. Задължително някой ден ще си я довърша. :)

    ОтговорИзтриване
  2. Довърши я, заслужава си, на мен ми хареса много. Да, начина по който е написана е интересен и изобщо самата история е интригуваща и изпълнена с емоции. <3

    ОтговорИзтриване