Top 5 Wednesday : Fictional Jobs You'd Want To Have


Здравейте и Честита Баба Марта!

Може би повечето от вас знаят какво представлява рубриката "Top 5 Wednesday", но аз въпреки това ще ви светна. Това е ежеседмична рубрика, към която мислех да се включа още от началото на новата година, но както знаете не бях много активна в блога през изминалите 2 месеца. Освен, че темите за всяка сряда са интересни и разнообразни, също така е и полезно да започна тази рубрика в опит да пиша по-често и да вкарвам малко по-различни неща. Тук ще сложа линк към групата в Goodreads, от където научаваме темите за всеки месец. За Март са интересни и може би ще пропусна само една. 

Темата за 1-ви Март не беше хич лесна, доста време се чудех, но ето моите Топ 5:

1. Да работиш в издателство - Теса от поредицата "След" и Анастейжа от трилогията "50 нюанса сиво". Посочвам тези двете, защото и двете работят в издателства, а на мен би ми било много интересно да работя в такова и да се докосна до магията на издаването на една книга. Предполагам това е мечта на всеки читател.

2. Да си имаш своя подвижна книжарница - Нина от "Книжарница на колела" си има каравана-книжарница, което е толкова яко. Въпреки че все още не съм прочела книгата знам за какво става въпрос и идеята ми харесва супер много и благодаря на Вичи, която ме светна иначе нямаше да се сетя.

3. Фотограф - Стела от "Сърца за разбиване" работи като фотограф за любимата група на сестра си. Какво по-яко от това да пътуваш на турне с яка банда и работата ти е да улавяш непознатите за феновете моменти между тях и да водиш блог за живота ми.

4. Магьосник и магизоолог - Нют Скамандър от "Fantastic Beasts and Where To Find Them". Гледала съм само филма, но да си магизоолог ми се струва супер интересно. Би било едно невероятно преживяване да си улавяш и да се грижиш за всякакви "fantastic beasts".

5.Цветарски магазин - Лили Блум от "It ends with Us". Не е най-вълнуващото нещо на света, но пък предполагам е приятно да си заобиколен от красиви, ароматни цветя по цял ден и да правиш големи и разноцветни букети.

Надявам се да ви е било интересно и като за първи път да съм се справила долу горе добре и също така, ако идеята за такава рубрика ви е харесала, да се присъедините и вие.




2 Comentarios

  1. Публикацията предизвиква интерес. А и като цяло това разделение по професии. Определено ще се опитам да следя блога. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че ти е било интересно, благодаря ти! 💙

      Изтриване