The Social Media TAG





Благодаря на Антон ,че ме тагна.Ще отговоря на въпросите  с удоволствие и се надявам да ви е интересно (не че е важно,но само ще вметна ,че съм голям любител на социалните мрежи xD)


1.Twitter:Любимата ви кратка книга?
Този въпрос доста ме затрудни ,тъй като по принцип не се случва да чета книги ,които са под 300 страници ,така че оставям без отговор.

2.Facebook:Книга ,която всички са ви препоръчвали да прочетете?
И аз бих казала "Хари Потър"...адски много хора са я чели ,но за момента аз нямам такова намерение.Също така "Игрите на глада" и други.

3.Tumblr:Книга ,която сте прочели преди да стане известна?
Бих казала поредицата "Лабиринтът" на Джеймс Дашнър.Започнах да я чета доста преди да я преведат в България ,а по това време започваха снимките на първият филм.

4.Myspace:Книга ,която не помните дали ви е харесала или не?
Този въпрос ми се стори малко глупав ,защото лично аз не забравям коя книга с какво впечатление ме е оставила.Последната ,която много ми хареса беше "Перфектната химия" на  която скоро може да очаквате ревю.А тази ,която не ми хареса......нямало е такава скоро ,затова казвам запазения си отговор на този въпрос - "Всеки ден" на Дейвид Левитан.

5.Instagram:Книга ,която е толкова красива ,че сте я снимали за Instagram (ако нямате ,значи книга ,чиято книга просто ви е харесала?
Понякога снимам книги за профила си в Инстаграм ,но това не е било ,защото корицата е много хубава.Често българските корици на мен лично не ми харесват.

6.Youtube:Книга ,по която бихте искали да се направи филм?
Аз също бих казала всички ,но това не би било толкова лесно.Понякога мога да си представя кои актьори биха били подходящи ,но понякога е адски трудно и си мисля ,че и хората ,които ще се нагърбят с направата на филма ,няма да намерят актьори.

7.Goodreads:Книга ,която препоръчвате на всеки?
По принцип препоръчвам повечето книги ,които чета.Едни от последните ,които бих препоръчала са "It ends with us " на Колийн Хувър "Racing the Sun" на Карина Хали и "Сърца за разбиване" на Али Новак.И трите се невероятно хубави.

Беше ми много приятно да го направя ,аз на свой ред ще тагна Мари.


2 Comentarios

  1. Руме, благодаря ти много за тага! Ще го направя възможно най-скоро..да се надяваме, че доста постове ме чакат в чернови! :D Много хубави отговори на въпросите, но не съм съгласна с един. Как българските корици не са толкова хубави? Не си попаднала на точните, за това говориш така.. погледни на ''Ясновидците'' от Либа Брей, ''Ангелско нашествие'' от Сюзан Ий, както и на ''Удивителна и изключителна приказка за Мирър и Голиат'' от Ишбел Бий. Толкова са прекрасни!!! <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Права си ,може би не съм попаднала ,но през повечето време оригиналните корици или кориците от други държави повече ме впечатляват.
      И нямам търпение за твоите отговори <3

      Изтриване