Здравейте!Както ви споменах миналата неделя,ще ви занимавам с Коледни неща.Тази неделя смятам да поговорим за подаръците.
Какъв подарък да изберем,как да го изберем,като разбира се повечето неща ще са за хората,които обичат да четат.Само да спомена,че скоро може да очаквате ревюто ми на "Друговремец".

Подаръци,подаръци...декември месец сме и Коледа чука на вратата.Остават 11 дни,и сигурно се чудите какъв подарък да купите на семейството,приятелите и любимите си хора.Разбира се това не е никак лесна задача,но винаги е хубаво ако познаваш човека добре,знаеш вкусовете и предпочитанията му.А още по-хубаво е ако започнеш да го обработваш(така да се каже) от рано.Например да подхвърляш  въпросчета и да научиш предварително какво иска определеният човек.Аз го използвам този похват доста често и действа.



Признавам че не съм много подреден човек,и както всичко останало около мен,така и сега ще нахвърля хаотично няколко идеи за подарък за booklover-ите като мен.Разбира се за целта съм с съветвала с интернет (като почти всички хора,нали?).

1. На първо място ви показвам тази сладка коледна елхичка.Идеята е от Pinterest,а аз я видях във фейсбук (но това няма значение).Можете да си я направите много лесна като просто набучвате хартийки,предлагам ви да са от вестник,или каквото друго ви дойде на ум,но не и от истинска книга.Никой човек,който обича да чете няма да го преживее.






2. Втората хубава идея е да подарите чаша,тениска,възглавница,та дори чаршав(малко странно) с някакво готино послание,стествено свързано с четенето на книги.












3. Следващата идея е книгоразделител.Още по-хубаво е ако е на някоя любима книга,както на снимката с "Друговремец".Може също така да се пробвате сами да направите книгоразделител,в интернет има много идеи.
4. Това си признавам че ми го показа Мари,може да видите нейния профил тук.За което и благодаря.Идеята е уникална и предполагам не съм единствената която обожава да мирише книгите всеки път щом ги отвори.За съжаление си нямам и на идея от къде може да се сдобиеш с такава свещ.

5. И на последно място оставих това за което всички се сещаме на първо място.Да купиш книга,е това на снимката са МНОГО книги,но се съмнявам някой booklover да ги откаже.Но да купиш книга не е лесна задача,трябва да знаеш какво обича да чете човекът на който ще подаряваш,защото определено ще е гадно да му вземеш книга която няма да му е интересна.



Надявам се да съм помогнала,поне малко на някой с този пост.Надявам се съвсем скоро да съм готова с ревюто,както ви казах.За край на този пост ще ви поздравя с една песен,която си пуснахме онзи ден на училище и ми хареса,и е разбира се коледна,все пак сме Декември,нали?

2 Comentarios

  1. Напълно си уцелила с тези подаръци искам ги всичките, ако може и едно копие на друговремец.

    ОтговорИзтриване
  2. О,да,направо по едно копие от всяка книга от поредицата.А тези книгоразделители...направо се влюбих в тях щом ги видях.Радвам се че поста ти е харесал :)

    ОтговорИзтриване