May Wrap-Up and June TBR

Както споменах  в предния пост нямах много време за четене през месец Май,и типично за мен не се водих много по TBR за месеца.

Wrap-Up
 А ето ги и моите три книги.

1."Моят път към теб" - Никълъс Спаркс
Първата книга е "Моят път към теб" от Никълъс Спаркс,на която съвсем скоро ще има ревю.
Отдавна се каня да прочета някоя книга на този човечец,защото съм изгледала половината филми по негови книги.И всъщност проявих да прочета тази след като изгледах филма,който беше невероятен и препоръчвам на всички.
Историята е много красива макар и несправедлива,но какво да се прави....не можем да променим това,което ни е писано,нали?










2."Stuck-Up-Suit" - Vi Keeland & Penelope Ward
Пробвах се да прочета онази поредица,за която ви казах в предния такъв пост.Но предполагам знаете как някои книги ви грабват,а други не.....ами тази определено беше от вторите.
Затова прочетох тази "Stuck-Up-Suit",която ме грабна още с рецензията.Много исках да  я прочета.Изключително сладурска и забавна книжка,която препоръчвам на всички,които търсят леко четиво.
Историята е за една доста шантава жена и един доста грубичък бизнесмен,които се срещат във влака....и така започва всичко.








3."Blurred Lines" - Lauren Layne 
И тази е третата....."Blurred Lines".Отново много леко четиво,макар че към края пролях няколко сълзи.
Историята е за двама най-добри приятели,които се познават от колежа и живеят заедно вече 6 години,дори и след края на колежа.Момче и момиче,които оборват твърдението на всички,че между тях не може да има само и единствено приятелство.Е.....оборват,но само донякъде.Предполагам ще се досетите как се развива всичко за главните герои.









TBR
Тъй като вече е 4-ти Юни,аз успях вече да прочета една книга за този месец и съм на добър път с втората.Мислех си през тези три летни месеца да прочета малко световни класики и старички книжки,и се надявам да прочета доста книги като цяло.

1."The Paper Swan" - Leylah Attar
Първата книга,която прочетох......много интересна книга,доста объркваща и много красива в същото време.Не знам какво повече да кажа.....въпреки,че е на английски,аз ще напиша ревю на тази книга,така че....очаквайте го.











2."Фенка" - Рейнбоу Роуъл
Отдавна се каня да я прочета,и това правя в момента.......чета  я най-сетне.И ми харесва.Така че очаквайте отзиви от мен скоро.















3."Далече от безумната тълпа" - Томас Харди
Нямам търпение да я започна.Разбрах,че това е романът направил Томас Харди толкова известен,също така се каня да прочета още една от известните му книги,но не знам дали ще е този месец.О и да не забравя това тук  дясно е също така и постерът към филма от миналата година по книгата.Нямам търпение и него да изгледам.













4."Слепият Херцог" - Теса Деър
 Поредната книга,която се каня от много време да прочета (изненада ).






2 Comentarios