The SKAM Book TAG

Здравейте!
Днес е време за нов таг, но този е малко по-специален. Искрени благодарности на Вероника, която ме тагна, все пак се опира на нашите любими герои от Skam. Аз ще посоча Алекс, защото знам, че и тя е голяма фенка на сериала, а ако някой хареса въпросите може да го направи също.
Сега приятно четене!

1. Isak Valtersen - любимият ти герой, който преминава през огромно личностно израстване
Не бих казала, че са ми точно любими герои, но посочвам Теса и Хардин от "След". Конкретно тези двамата минават през толкова неща заедно, че няма как да излязат от всичко накрая без да са помъдрели малко. Радвам се, че видяхме тази промяна, защото ако я нямаше, всичко щеше да е безсмислено.Плюс това не само те като персонажи се променят с всяка книга, но и писането на авторката става  по-добро.


2. Even Bech Naesheim - любимият ти герой с ментално заболяване 
*shame* тук нямам отговор. Представяте ли си, че досега такъв герой не съм срещала. Да, чела съм много книги с какви ли не болести, но уви не и някаква форма на ментално заболяване. Ако имате някакви предложения ще се радвам да ги оставите в коментарите отдолу.


3. Jonas Noah Vascquez - любимият ти герой, който държи силно на приятелите си
Ще посоча един от последните персонажи, с които се сблъсках, а именно Саймън от "Simon vs the Homo Sapiens Agenda". Мисля, че идеално спада към тази категория. За него мнението на приятелите му беше едно от най-важните. Според Саймън, те дори го познаваха по-добре отколкото той самия себе си.


4. William Magnusson - любимият ти badass герой със златно сърце
Ами тук като се замислих мога да сложа 90% от момчетата от романите или по-скоро онези, развиващи се в гимназията и колежа. Там те почти винаги са представени в такава светлина и просто имат такова излъчване, но пък и наистина имат златни сърца и са добрички отвътре. За пример давам Травис от "Красиво бедствие" и Рийд от "Парцалена принцеса", с който сме в процес на откриване на "златното му сърце".



5. Christoffer Schistad - любимият ти герой, който обича да си навлича неприятности
 Ами тук отговора е същия като по-горния.



6. Eskild Tryggvason - любимият ти герой, чиято мисия е да се грижи за всички останали
Лили Блум от "It ends with Us" , която е супер грижовен персонаж, все пак още от малка се грижи за едно бездомно момче...И Стела от "Сърца за разбиване", която беше готова да направи всичко и го правеше, само и само болната и сестра да е добре и щастлива.


7. Magnus Fossbaken - юбимият ти герой, който най-добре знае как да те разсмее
Значи тук отговора може да бъде много дълъг. Имам си книги, към които се обръщам винаги щом имам нужда да се разсмея. Например поредицата "Красив" на Кристина Лорен. Тези сигурно ще ги препрочитам до края на дните си. Започна ли с тях и е все едно се завръщам у дома, топличко и уютничко, и винаги с огромна доза смях.

И като за финал един подобаващ поздрав за феновете *намигвам ви*...


















2 Comentarios