The BookTube Besties Game

Здарвейте,време е за нещо малко различно.Една игра,която ще направя с Мари,моето book bestie и bestie като цяло.Не знам някой дали знае ,но ние сме адски близки и неразделни,тъй като сме в един град и в един клас и за две години сме се сближили адски много :Д.Та видяхме играта от Памела и Павлина и решихме да пробваме.
Това,което трябва да направим е да отговаряме на въпроси една за друга.Аз ще предполагам какво тя би отговорила,и обратното.Да започваме!

1.Кой е техният любим жанр?
Предположение:Веднага казвам романи.Но ти в последно време експериментираш с много нови жанрове,което е хубаво.Затова бих казала и поезия.
Реален отговор:Всякакъв. Напоследък чета всичко. Каквото и да си отговорила, знай че имаш 1 точка :Д.
1 точка 

2.Кой е героят ,по който си падат?
Предположение:И ти като мен си падаш виинаги по момчетата от всяка книга,но бих казала красавците от "Красив" на Кристина Лорен и Фор от "Дивергенти" и това са само няколко от многото.:Д
Реален отговор:Ох, де да беше един :Д.Мъжете от поредицата ‘’Красив’’ на Кристина Лорен, Рисанд от трилогията на Сара Дж.Маас ‘’Двор от рози и бодли’’, също и Ливай от ‘’Фенка’’ на Рейнбоу Роуъл.  
1 точка

3.Кои са книгите или авторите ,които бихте чели заедно (т.н. buddy read)?
Предположение:Може би за автор ще избереш Рейнбоу Роуъл,защото е една от любимите ти авторки.А за книга-"Двор от рози и бодли" цялата трилогия и например "Крадеца на книги".
Реален отговор:Нещо на Колийн Хувър,Рейнбоу Роуъл или Кристина Лорен.
1 точка

4.Коя книга са препрочитали най-много пъти?
Предположение: Тук не съм много сигурна дали си препрочитала някоя книга до сега,може би защото не ти остава много време,но бих казала че ще препрочетеш "Крадеца на книги" ; "Двор от рози и бодли" или някоя книга на Рейнбоу,която и да е.
Реален отговор: Не се е случвало доста често да препрочитам книги, макар че има доста, които ще. Трилогията ‘’Двор от рози и бодли’’, както и всички на Рейнбоу.
1 точка

5.Кой според вас е любимият им техен пост?
Предположение:Тук няма да посоча някой конкретен пост,но мисля че ще е ревю на някоя любима книга,може би някоя от вече изброените горе ("Крадеца на книги" ; "Двор от рози и бодли" или някоя на Рейнбоу).
Реален отговор:Не бих казала, че имам пост, който да определя като любим. Така, че ще отговоря, ревютата на ‘’Двор от рози и бодли’’, ‘’Двор от мъгла и ярост’’, както и ревюто ми на ‘’Крадецът на книги’’ от Маркъс Зюсак, най на сърце са ми.
1 точка

6.Кой герой ги дразни най-много?
Предположение:Тук признавам ,че превъртях чатовете ни,защото онзи ден ми говори за "Двор от мъгла и ярост" и беше много разпалена,ама аз не им знам имената и затова проверих де....та това ще да е Тамлин :Д.
Реален отговор:Мразя Тамлин, просто искам да го удуша.:) Надявам се, да помниш, че ти наспамих, колко го мразя и да не си сгрешила :Д.
0.5 точки

7.Кой има по-голяма вероятност да заплаче ,докато чете?
Предположение:Много сме емоционални и въпреки че май аз по-често съм ревала на книги и то доста продължително,казвам и двете. 
Реален отговор:И двете. Доста сме чувствителни.
1 точка

8.На коя героиня другарчето ви би ви определило?
Предположение:За мен ти си съвкупност от герои.Добър приятел си ,влюбчива си :Д,лесно ранима и емоционална,правиш грешки като всеки човек,и аз много ти се карам :Д.Обичаш и подкрепяш близките си хора.Не знам обаче сама на кой се определяш.Честно да си кажа,нали до онзи ден чете "Двор от мъгла и ярост" мисля че главната героиня е Фейра и съм срещала името и по ревюта и незнайно защо за нейното име се сетих като прочетох въпроса......не знам от това обяснение каква точка ще дадеш :Д.  
Реален отговор:Фейра. Тя е жестока, когато става въпрос за семейството си и приятелите в моя случай, също е и доста емоционална, като мен. Понякога се определям и като ‘’Кат’’ от ‘’Фенка’’. Доста често съм неуверена в себе си.
1 точка

9.Кой е любимият им филм по книга?
Предположение:Като най-скоро излязъл казвам "Аз преди теб",но също така и "Дивергенти",но май беше разочарована от 2 филм до колкото помня и разбира се "Вината в нашите звезди" :Д.
Реален отговор:’’Крадецът на книги’’ и ‘’Аз преди теб’’.
1 точка

10.Коя е любимата им поредица?
Предположение:Няма как на тоя въпрос да минем без "Красив" на Кристина Лорен и "Двор от рози и бодли",което май е трилогия,но както и да е :Д.
Реален отговор: Поредица на Кристина, отново ‘’Красив’’ и трилогията на Сара ‘’Двор от рози и бодли’’. Толкова ти говоря за тях, остава и да объркаш.
1 точкаБеше много забавно и приятно и се надявам повече хора да направят тази игра.Аз лично се убедих колко добре се познаваме с Мари,а за да видите какво тя отговори за мен посетете блога и. 
Точки:9,5 от 10   

4 Comentarios

  1. Много се забавлявах и се радвам, че го направихме заедно! <3

    ОтговорИзтриване
  2. Много се радваме, че сте се включили към играта. ♥ Получили са се много интересни отговори и май ми се струва, че в голяма част вкусовете ви си приличат. ;д
    P.S.: Сериозно, как успяхте да познаете 9,5, страшни сте. ;д

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. <3 Радвам се,че ти харесва.И аз се учудих как успяхме да се уцелим толкова добре.Но нормално като сме постоянно заедно и си говорим адски много за книги :D

      Изтриване