April Wrap-Up and May TBR

Здравейте!Дойде отново време за книжната равносметка.Доволна съм от себе си през изминалия месец.....прочетох 5 книги,което в сравнение с предния месец си е доста.

Wrap-Up
Този месец бях решила да прочета поредицата на Анна Тод-"След".Беше си страхотно приключение изпълнено с много емоции,но няма много да ви обяснявам,защото всичко го пише в ревютата.


1."След сблъсъка"-Анна Тод
















2."След падането"-Анна Тод
















3."След щастливия край"-Анна Тод
Може скоро да очаквате ревю.Това мисля че беше най-емоционалната книга от всички до сега.Имаше доста сълзи,но и усмивки.













4."RoomHate"-Penelope Ward
Тази книга за мен е просто перфектна.......изключителна история.Нямах я зададена,но все пак я прочетох.Бях си направила малка пауза от книгите на Анна Тод,и разглеждах/търсех какво да започна и ми попадна тази книга.












5."Beautiful Boss"-Christina Lauren
Нямам търпение за новата и последна книга от поредицата "Красив" на тези две луди жени.Нямате си и на идея колко обожавам тази поредица.Любима ми е и естествено не пропуснах да прочета кратката историйка,която написаха за Хана и Уил.Изключително леко и приятно четиво.











TBR
Надявам се този месец да си изпълня всичко,макар че ще е доста натоварен.Избрала съм си за момента само една книга на български,която си взех онзи ден.на един мой много любим автор.

1."Моят път към теб"-Никълъс Спаркс
Изгледала съм почти всички филми по негови книги,и тази не е изключение.Може би е странно,но се запалих по творчеството на Спаркс точно заради филмите.А филма по тази книга беше УНИКАЛЕЕН и ви го препоръчвам горещо.И заради филма реших да прочета книгата (по принцип е обратното).










2."Reasons to Breathe"-Rebecca Donovan
Прочетох много хубави отзиви за тези книги,и много ми се прииска да ги прочета.

3."Barely Breathing"-Rebecca Donovan

4."Out of Breathe"-Rebecca Donovan

3 Comentarios