Burn,Rewrite or Reread Book TAG

Благодаря на Мари за тага и съжалявам че го правя толкова късно просто цяла седмица се нагаждам на втората смяна и по-малкото време за всичко.Тага е много интересен.Аз ще избера девет книги,което ще рече три рунда.

Първи Рунд
"Вината в Нашите Звезди"-Джон Грийн
"Всеки ден"-Дейвид Левитан
"След"-Анна Тод
Като цяло сама си го правя трудно,защото повечето от тези девет книги са такива които харесвам много.Бих изгорила "Всеки ден" просто книгата изобщо не беше за мен.Бих пренаписала "След",защото смятам че има какво да се усъвършенства.И бих препрочела "Вината в нашите звезди"...една прекрасна книга.

Втори Рунд
"Ще те чакам"-Джей Лин
"Да изгубиш Хоуп"-Колийн Хувър
"Друговремец"-Диана Габалдон
Е тук вече избора е труден,защото много харесвам и трите книги.Но първата ми мисъл е да изгоря "Ще те чакам". Книгата е много лека и приятна за четене.Ще препрочета "Да изгубиш Хоуп"....няма как да я сложа в пренаписването,защото тази жена пише уникално и не бих променила нищо.И ще пренапиша "Друговремец",макар че и там не мога да кажа че има нещо за пренаписване.

Трети Рунд
"Аз преди теб"-Джоджо Мойс
"Красив Негодник"-Кристина Лорен
"Обещанието"-Карина Хали
Тук изборът не е толкова труден.Веднага казвам че ще изгоря "Обещанието"...за мен книгата не беше нищо особено и не ме впечатли много.Бих препрочела и двете останали книги,но ще кажа "Красив Негодник".И ще пренапиша "Аз преди теб"...може би бих променила някой  малки подробности,но нищо голямо.

1 Comentarios

  1. Радвам се, че направи тага! Избора ти е бил сложничък, особено на втори рунд! <3

    ОтговорИзтриване